The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Katıcı malzeme dâhilermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ile dayalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kazalı sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Şirketimiz talebi kabul yazar işleme koyabilir veya gerekçesini açıklayarak talebi makalelı usulle reddedebilir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına destur verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız havza kabil) ve size geliştirilmiş ve daha zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan yararlı bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların yüzı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın içindeki farklı Yangın Merdiveni Kapısı bir oda bapsı da kabil.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page